Om Orkdal
Politikk
Administrasjon
Selvbetjening
Toppbilde for Orkdal kommune, klikk på bildet for å gå til forsiden.
Her er du nå:  Hovedsiden  /  Barnehage og skole  /  Barnehage / Evjen Barnehage
Minsk fontstørrelsen
Øk fontstørrelsen
Til forsiden
Nettstedskart
Legg til i mine favoritter
Utskrift
Info in English
Turistinformasjon
Evjen barnehage  

Endelig har vi fått litt snø og ordentlig vinter! Det setter vi stor pris på, og vi har kasta oss rundt og planlagt Evjens Mesterskap på ski, akedag i Knyken og isfiske. Dere hører fra avdelingene hvem som skal hva.

Vi er så heldige å ha en fin akebakke i nærheten, den ligger ved sykehuset. Det er perfekt gåavstand for oss, så den blir benyttet mye nå når snøen kom. I tillegg kan vi tenne opp i grillhytta på Kløvervollen og bruke den når det er tid for formiddagsmat, så det blir en fin tur ut av det. ___________________________________________________________________________________________________________________

Har du lav inntekt? Det er to moderasjonsordninger for familier eller husholdninger med lav inntekt. Nasjonal ordning for reduksjon i foreldrebetalingen: Hvis maksprisen er høyere enn 6 prosent av den samlede inntekten til husholdningen, skal du ha en redusert pris. Ordningen går ut på at ingen skal betale mer enn 6 prosent av inntekten sin til barnehagen. I 2016 gjelder derfor denne ordningen for husholdninger med en samlet inntekt som er lavere enn 486 750 kroner per år. Dette gjelder både kommunale og private barnehager. Kommunen har ansvaret. Kommunen skal refundere inntektstapet til de private barnehagene der foreldre har fått vedtak om redusert foreldrebetaling. Gratis kjernetid for 3-, 4- og 5-åringer: Fra 1. august 2016 har alle 3-, 4- og 5-åringer, og barn med utsatt skolestart, som bor i husholdninger med lav inntekt, rett til å få 20 timer gratis oppholdstid i barnehage per uke. For barnehageåret 2016-2017 gjelder dette for husholdninger som har en samlet inntekt som er lavere enn 417 000 kroner per år.

Evjen barnehage har åtte avdelinger med tilbud til barn fra 0 til 6 år.

Film, uteliv og miljø er våre satsingsområder. Årlig lager vi spillefim på storbarn. Film fra småbarn preges av dagliglivet og de gode opplevelsene de aller minste har i barnehagen vår.
Vårt nærmiljø gir gode muligheter til uteliv og fysisk aktivitet. En av favorittstedene er Trollskogen og Blåfjell. Vi har gapahuk og bålplass i Trollskogen og egen grillhytte på Kløvervollen.

Vi er i sykehusbassenget hver fredag, bruker gymsalen ved Evjen skole, er på turer i Knyken og i Ulvåsen.

Sist oppdatert: 02.03.2017 
Avdelinger 3-6 år  
Avdelinger 0-3 år  

Kontaktinformasjon

Besøks- og postadresse:
Emmaveien 14 
7300 Orkanger

Telefon: 72 48 38 40/ 918 24 887

Enhetsleder og styrer:
Kristin Broholm
mobil: 924 04 901
E-post: kristin.broholm@
orkdal.kommune.no

Kristin Broholm

Styrerassistent:
Åse Krognes
Epost: ase.krognes@orkdal.kommune.no

Planleggingsdager

Fredag 17. mars
Orkdal kommune, Rådhuset - Alfarveien 5, 7301 Orkanger, tlf: 72 48 30 00, e-post: , Org.nr. 958 731 558