Her er du nå:  Hovedsiden / Skatt
Klage på avregning

Manglende godskriving av forskuddstrekk på avregningen

Klage på avregningen vedrørende skattytere som er skattepliktige til Orkdal, behandles av skatteavdelingen i Orkdal kommune. Sammen med klagen vedlegges kopier av lønnsslipper og eventuelle lønns- og trekkoppgaver.

Vi gjør oppmerksom på at utlignet restskatt må betales innen fristen. Blir skatten ikke innbetalt, og det etter klage likevel blir restskatt, vil denne bli belastet med morarenter fra og med det tidspunkt den opprinnelige restskatten forfalt (ved en eventuell forhøyelse vil kun den delen som utgjør økningen få nytt forfall).

Skatteavdelingen i Orkdal behandler ikke klager på selve ligningen, slike klager må sendes til:

Skattekontoret
Postboks 2060