Om Orkdal
Politikk
Administrasjon
Selvbetjening
Toppbilde for Orkdal kommune, klikk på bildet for å gå til forsiden.
Her er du nå:  Hovedsiden  /  Helse og omsorg / Rehabilitering
Minsk fontstørrelsen
Øk fontstørrelsen
Til forsiden
Nettstedskart
Legg til i mine favoritter
Utskrift
Info in English
Turistinformasjon
Rehabiliteringsenheten (Utløpt)
Rehabilitering innebærer å gjenvinne, bedre eller vedlikeholde funksjonsevnen, samt å gjenvinne eller få tilbake egen verdighet!

Rehabiliteringsenheten er en del av tilbudet ved Orkdal Helsetun.
Ved plass i rehabiliteringsenheten, vurderes det om du har nytte av et opptreningsopphold. Det vil si om opptrening er til nytte for at du skal få bedret din funksjonsevne etter sykdom eller skade, slik at du kan komme hjem etter oppholdet.

Fysisk lokalisering:
Rehabiliteringsenheten har 8 plasser i enerom med eget bad med dusj/WC i C-fløya. Vi har lyse og trivelige stuer/spisestuer med tekjøkken. Her spiser de fleste som er i form til å stå opp til måltidene.

Hvordan får man plass:
Det søkes på eget søknadsskjema som du får ved å henvende deg til Orkdal Helsetun telefon 72 47 19 00 eller til Hjemmetjenesten. Dersom det søkes om opphold gjennom Hjemmetjenesten eller Orkdal Sanitetsforenings sjukeus, må det i tillegg fylles ut et skjema med opplysninger om blant annet hvilke medisiner du bruker (overføringsblankett).

Under oppholdet trenger du:
Praktiske klær og gode sko til trening inne og ute. Toalettsaker, gåhjelpemidler, briller og høreapparat om du bruker det, lesestoff og handarbeid. Klær og andre eiendeler som du tar med må være merket.

av: Aalberg, Bjørn Ståle
endret: fredag 04. april 2008

(Klikk på bildet for å se det i full størrelse.)

Orkdal helsetun.jpg


Orkdal kommune, Rådhuset - Alfarveien 5, 7301 Orkanger, tlf: 72 48 30 00, e-post: , Org.nr. 958 731 558